Левски най-после се уреди със спонсор. От днес на фланелките на „сините“ ще стои логото на PalmsBet. То ще се намира на десния ръкав на фланелките на играчите.

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев и членът на борда на директорите на Palms Bet Лъчезар Петров обявиха новината на специален брифинг. Левски ще дебютира с фланелките с логото на компанията в мача с ЦСКА на 18 декември.

"Подписахме този рекламен договор, който на практика е вече реализиран. Преди няколко седмици започнахме да обсъждахме продължението на този договор. Резултатът от тези обсъждания е факт. Той е с продължително от 1 година. Надяваме се на добър резултат. Дано да работим по-активно заедно, да организираме заедно събития", обяви Павел Колев.

"На първо място, финансовото ни положение ще се промени съществено. Тази помощ идва срещу права, които даваме на Palms Bet. Левски е носител на голяма популярност. Когато създадем подходящите условия за всеки спонсор, нещата се случват. Надявам се това да се случи между нас и Palms Bet".

"Аз не бих го нарекъл дългосрочен, защото 1 години не е много време. Palms Bet са един от най-ценните ни партньори. Те ни помогнаха, когато бе най-трудно. Надявам се през 2021 година да се случат още хубави неща".

"Факт е, че този договор с по-добри условия. Договорът с Palms Bet не ограничава Левски да сключва договори с други компании, дори букмейкърски. Думата "фалит" е забранена на този стадион".

"Ситуацията е тежка, уморихме се да го повтаряме. Очевидно "Палмсбет" има усет към нещата, защото за втори път са първите, които ни помагат. Важно е като жест, не само като финансово измерение. Остава да си свършим работата", заяви още Колев.