Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо остана много доволен от победата с 2:1 над Левски в Стара Загора в отложен мач от 14-ия кръг на efbet Лига.

"Спечелихме най-вече с характер и с воля за победа!", заяви опитният спец минути след успеха. Този сгъстен цикъл от мачове ни хвана в най-неподходящия момент, точно след карантината, защото изобщо не сме подготвени. Това е обаче ситуацията, трябва да играем с чест и да играем с воля. Не говорим за качества, защото в момента няма как да демонстрираме такива. Трябва да излезем с характер, тъй като нямаме време за подготовка, след като 13 човека от нашия отбор бяха заразени".

"Затова разчитаме на 4-5 човека, които не са боледували, да поемат тежестта на тези мачове през 2-3 дни. Времето е малко, сега имаме среща с Ботев (Пловдив) и няма да е никак лесно, защото не сме на ниво във физическо отношение. Днес искахме да спечелим мача, дори с цената на грозна игра, ако трябва. Затова най-важното е, че взехме трите точки. Мисля, че се представихме на ниво във фаза защита, но не и в атака", добави Херо.