Левски винаги може да спечели Купата на България. Това заяви халфът на "сините" Радослав Цонев в предаването "Крум Савов LIVE" на телевизия "7/8".

"Левски винаги може да спечели Купата. Това са турнирни мачове. На "Герена" няма от кого да се притесняваме", категоричен беше той, след което коментира и отминалото Вечно дерби с ЦСКА.

"Сините" загубиха с 0:1 на националния стадион "Васил Левски" след гол на Али Соу в средата на първото полувреме. " ЦСКА има по-стойностен отбор. Имаме доста млади момчета. В момента те са по-добри. В последните минути имахме невероятен шанс да изравним. ЦСКА ни подцени. Във футбола всичко се случва", добави Ради Цонев.

Неговият близнак – Борислав, също беше част от интервюто и коментира добрите финансови новини в Левски. "Надяваме се с новия спонсор нещата да се оправят. И нещата да станат по-розови", каза Боби Цонев, като и двамата добавиха, че "са се хванали на хорото и ако трябва, ще играят за Левски при аматьорите".

В момента близнаците се възстановяват от тежки контузии, но заявиха, че се надяват да се завърнат в игра за пролетния дял на първенството.