Крилото на Левски Паулиньо заяви, че 2021-а ще бъде година на победи. В момента фланговият нападател се намира в родната Бразилия.

"Още една година свърши. Година на много научени неща. Беше трудна, няма да бъде забравена, защото ни помогна да станем по-силни. Сега вече сме 2021-а и пожелавам на всички невероятна година, с много здраве и закрила от Бог, за да изпълним целите си. 2021-а ще бъде година на победите!", написа Паулиньо в профила си в една от социалните мрежи, цитиран от "Тема спорт".

Към бразилеца има интерес от чуждестранни клубове, като един от тях е от Балканите. На хоризонта обаче не се задава негов трансфер. Такъв със сигурност не се очаква да бъде осъществен в следващите няколко дни. 

Засега не е ясно бъдещето и на 22-годишния нападател Найджъл Робърта. Треньорът на Левски Славиша Стоянович призна, че за нидерландеца има предложения от Динамо (Загреб) и Партизан. Наставникът настоява в близко бъдеще да е наясно дали Робърта ще бъде трансфериран, или ще бъде на негово разположение и през пролетния полусезон.