Още един агент на футболист на Левски е напът да си развали отношенията с клубните шефове. На „Герена“ им е писнало от изпълненията на импресарио от швейцарската компания, която представлява Паулиньо, пише „Мач Телеграф“.

Той не спирал да уверява „сините“, че след нова година им предстои сделка за 1,3 милиона евро за южноамериканеца, който притежава и наш паспорт. Както е известно, в Левски са готови да се разделят с крилото, Найджъл Робърта и Насиру Мохамед, за да си обезпечат зимната селекция и подготовката.

На този етап обаче на „Герена“ не са получили нищо черно на бяло, а времето до старта на подготовката върви все по-бързо. През лятото агентите на Паулиньо уж правеха опити да го уредят като Давиде Мариани в ОАЕ, но нищо подобно не се случи.

След това се заговори за негов трансфер в Далечния Изток - Китай, Южна Корея или Япония. Самият бразилец обаче явно намекна, че не мисли за трансфер и обеща да се представи по-успешно през 2020 година.

В момента той е най-полезният играч на „сините“ със своите 4 гола и 1 асистенция, посочва изданието и допълва, че Левски ще пътува за подготовката си в Хърватия с клубния автобус.

Причината затова е, че „сините“ не могат да намерят удобен редовен полет, който да ги докара максимално близо до градчето Умаг, където ще тренират и играят мачове. Най-близкият удобен по-голям хърватски град е Риека, а от София няма линия до там.

Съществуват варианти през други държави, но от „Герена“ не искат да рискуват и да бъдат заклещени на летището във Виена, например.  Освен това при всички случаи ще трябва да наемат и местен автобус, за да се придвижват до Умаг.

Засега от Левски не са потвърдили датите за турнето в Хърватия, където ще ходят по препоръка на Славиша Стоянович.