Левски дължи пари на фирми на бившия си собственик - Васил Божков. Това заяви изпълнителният директор на "сините" Павел Колев след края на събранието на Управителния съвет, на което подаде оставка.

"Клубът има задължения към Васил Божков - заеми към Национална лотария, другото е едно задължение по строежа на сектор „А”, което бе изкупено от фирма на Васил Божков. Това е част от процедура от миналата година."

"Пред приключване сме с Петър Хубчев, но движим нещата. Не съжалявам за работата в Левски. Няма как човек да съжали, че работи в клуба на сърцето си, но това беше съдба за тези години."

Павел Колев сподели още, че феновете на клуба могат да гледат напред с оптимизъм.

"Не би трябвало Левски да има проблем с лицензирането. Клубът показа в 2020 година, че е в състояние сам да генерира приходи и те не са за подценяване. Със сигурност оставям Левски в по-добро състояние, отколкото го заварих. Рано е обаче за такава оценка."

"Мисля, че най-лошото за Левски мина. Клубът доказа, че може да съществува самостоятелно. Тези, които обичат Левски, могат да гледат с оптимизъм", допълни Колев, който остава на поста изпълнителен директор докато не се намери негов заместник.