Преди близо месец Левски официално продаде Станислав Иванов на Чикаго Файър. Крилото ще се присъедини към новия си отбор след две седмици, а в момента тренира самостоятелно, за да е във форма.

Стаси, както е известен 21-годишният футболист, даде интервю пред dsport, в което заяви, че някой ден иска да се завърне на "Герена". Ето какво каза той:

"Ще гледам всеки един мач на Левски. Левскар съм, милея за клуба и желая всичко най-хубаво. Израснах най-вече като човек, а като футболист натрупах опит, изиграх доста мачове. Чувствам се узрял. Чикаго Файър много ме искаше. Имаше оферти и от други отбори. Но от Чикаго много ме искаха. Звъннаха ми няколко пъти и треньорът, и спортният директор. Отнесоха се много професионално и с това ме спечелиха. Не сме говорили с треньора Рафаел Вики за конкретна позиция. Той ми каза, че ще ме използва във всяка една позиция в нападание. Моята работа е да тренирам, пък треньорът ще реши къде да ме пусне".

"Бих искал някой ден отново да облека екипа на Левски. Но просто не мога да кажа кога. Футболът е непредвидим спорт, колелото се върти непрекъснато. Не беше изключено да отида в някой европейски отбор. Не зависеше само от мен. Нещата не се случиха. Аз реших да не отида в германския клуб. Щом съм решил, значи е било правилното нещо".

"Не съм човек, който да се крие. Когато дойде Славиша Стоянович, той настояваше да играя. Преди това не играех. Имаше си причини. Заради него и заради клуба играх в последните мачове на 120%. Исках да покажа, че обичам този клуб и играя със сърце и душа за Левски. И най-вече заради треньора. Той ми показа отношение, че ме уважава. Ще ми остане приятел завинаги", заяви Станислав Иванов.