Ръководството на Левски ще направи опит да привлече под наем френския халф Антони Белмонт. Полузащитникът вече има един престой на "Герена". Той носи екипа на сините през сезони 2017/18 и 2018/19.

В този период изигра общо 27 шампионатни мача, в които реализира едно попадение - за 1:0 срещу Берое на 1 септември 2018-а. Интересното е, че това е и единственият му гол за първенство - не е вкарал за друг от тимовете, за които е играл, пише "Тема спорт". В момента Белмонт е част от френския втородивизионен Гренобъл, който води битка за промоция в елита. През есента е участвал в 6 шампионатни срещи.

В момента от "Герена" работят усилено и по продажба на играчи. Сините опитват да трансферират нидерландеца Найджъл Роберта и бразилеца Паулиньо. 22-годишният централен нападател е желан от Динамо Загреб и Партизан Белград. Хърватите обаче го искат под наем до края на първенството и евентуално след това да го откупят. От Левски засега не склоняват на такъв вариант. Паулиньо пък е в полезрението на балкански клуб. Това призна и треньорът Славиша Стоянович.