"Левски" в никакъв случай не е приключил със селекцията. "Мач Телеграф" научи, че "сините" искат да привлекат още 5 нови попълнения. Поне такова е желанието на старши треньора Славиша Стоянович, който открито обяви наскоро, че не е доволен от кадровия потенциал на тима.

Припомняме, че "Левски" вече уреди двама нови. Това са защитникът Ребин Сулака, който е национал на Ирак, а през есента игра в "Арда", и вратарят Звонимир Микулич.

Славиша Стоянович държи много да подсили фланговете на защитата. Именно намирането на силни халф-бекове и отляво, и отдясно е основна цел на словенеца. Той в края на годината започна да използва схема с трима централни бранители, в която най-възловите позиции са именно фланговите футболисти, които реално трябва да са хем защитници, хем нападатели.

Отделно Славиша търси подсилване в средата на терена, където иска поне двама нови, които да дойдат под наем или с къси договори, за да играят преди братята Цоневи да се възстановят от тежките си травми. Словенецът иска и нападател, а ако Найджъл Робърта бъде продаден, той ще настоява за двама нови в атака.