Треньорът на Левски Славиша Стоянович имаше забележки след първата контрола по време на зимната подготовка. "Сините" паднаха с 1:2 от словенския Домжале, след като допуснаха обрат в рамките на 180 секунди. Спецът каза още, че иска и нови попълнения, като Ребин Сулака се очаква да се присъедини към лагера в Хърватия утре.

"Сами сме си виновни. Два пъти загубихме концентрация. Доволен съм от първото полувреме, не съм доволен от втората част. Трябва да сме по-бързи, по-отговорни. Това е", заяви Стоянович за клубната телевизия веднага след контролата.

"Имахме положения, за да затворим мача при 1:0. Но не бяхме концертирани. Трябва да работим върху реализирането. Както се случи, съперникът имаше статични положения и обърна мача. До 60-ата минута съм доволен. Трябваше някои играчи да изтърпят да са на терена 90 минути. Чакаме нови играчи, дано дойдат по-скоро", заяви Стоянович.

"До момента всичко планирано е направено. Играчите дават максимума на тренировка. Но това, което правим на тренировка, трябва да го правим и на мача. Нормално е. Iскам нови играчи. Сулака трябва да дойде утре. Близо сме до договорка с още един футболист. Ако имаме нови, то те трябва да са по-качествени от сегашните. Не трябва да взимаме играчи от Youtube или по снимки". 

"Трябва да имаме повече информация за тях. Не искам да губим или завършване наравно. Така трябва и играчите да мислят. Доволен съм от младите. Трябва спокойствие и да се работи. Да не бързаме, да не се претоварим, да чукнем на дърво. Слушат младите. За момента не е възможно да бягаме по 90 минути, добави Стоянович.