Треньорът на Левски Славиша Стоянович остана доволен от играта в нападение на "сините" през първата част и играта в защита през втората на контролата срещу полския Подбескидзе, която бе спечелена с 1:0.

"Беше труден период за нас. Радвам се, че имахме сила. Имахме трудни тренировки през седмицата. Утре е ден за почивка и после пак работа", заяви Славиша.

"Бяхме по-добри в атака през първата част и по-концентрирани в защита през втората. Трябва да намерим баланса. Имахме положения през първото полувреме за гол, но и допускаме такива. През втората част стана обратното. Създадохме по-малко, но бяхме по-добре в защита. Трябва да работим спокойно и да намерим най-добрата схема за игра", заяви още той.

"Трябва много, много работа. Не мога да кажа за играча на проби. Със сигурност не е физически подготвен. Има качества. Ще помислим. Хубаво е играчите да идват на място. По снимки и през Youtube не става. Трябва да сме умни в привличането на футболисти", добави той.

"Не сме близо до избистрянето на стратовия състав. Бързо се надявам да имаме на всяка позиция по двама качествени играчи", каза още треньорът на сините.