Треньорът на Левски Славиша Стоянович остана доволен от победата с 2:1 над словенския Копер в контрола, играна на лагера в Хървтия. Той добави, че е сърдит, защото "сините" отново са допуснали гол от статично положение.

"Доволен съм от първото полувреме. Бяхме агресивни и бързи. Трябва обаче да сме по-спокойни пред гола, защото трябва да бележим дори и от единствен шанс. Второто полувреме темпото беше по-ниско. Сърдит съм, защото отново позволихме гол от статично положение. Трябва да работим сериозно върху този елемент от играта.

Футболистите са много натоварени, краката им са тежки. Сега идва моментът да работим по-тактически, чрез което момчетата ще си починат малко от тежките физически тренировки. Внимателни сме със състоянието на Райнов. Някаква стара контузия го мъчи.

От 20 декември съм казал на кои позиции искам попълнения. Търсим качествени играчи. Но аз съм треньор, не съм скаут или анализатор. Трябват ни класни футболисти, които да вдигнат нивото. Дните бързо минават и губим време. Всички трябва да сме съгласни какво искаме. Това е сериозна отговорност, не само на треньорския щаб, а и на ръководството.

Радвам се, че имаме много перспективни юноши. Асен Митков и Ники Арахангелов играят много зряло за възрастта си. Дано се развият по правилния път. Разбират футбола много добре", заяви Стоянович.