Има шансове бившият национал Георги Миланов да подпише с "Левски", научи "Мач Телеграф". Те са минимални, но все пак съществуват.

Оказа се, че футболни агенти, които нямат нищо общо нито със самия футболист, нито със "сините", опитват да уредят Миланов на "Герена".

Към днешна дата юношата на "Литекс" е без клуб, след като прекрати по взаимно съгласие договора си с унгарския "Фехервар" през месец юли миналата година. Това значи, че той е вече близо 8 месеца без отбор.

Това е и в основата на евентуалния трансфер на халфа в "Левски". Евентуален негов договор със "сините" може да възроди кариерата му. Твърди се обаче, че самият Миланов не иска да се връща в България.

Припомняме, че преди да подпише с "Фехервар" през 2018 г. Георги беше силно желан от ЦСКА, но отказа на "червените". Тогава обаче ситуацията беше друга, а сега бившият национал не е играл в мач за първенство вече близо година.

За последно това се е случило на 14 март 2020 година, когато Миланов влиза като резерва чак в 90-ата мин. при домакинското равенство на с "Дьошгьор" 1:1.

Последният му официален мач е около два месеца по-късно, когато той отново влиза като резерва за Фехервар в мач за Купата на Унгария с "Мезьоковезд" (2:2).