Треньорът на Левски Славиша Стоянович говори преди гостуването на Етър. Той призна за проблеми с контузени играчи, а също така коментира селекцията на клуба.

Имаме проблеми с контузени. Ще видим след тренировката как двама-трима ще издържат. Не са типични футболни контузии, но все пак са контузии.

Кой ще е титуляр, не мога да кажа сега. Билал Бари добре се аклиматизира за два-три дни, откакто е тук. Има качества и трябва да го покаже на мачовете. Това е Левски и не може да си почиваш.

Голямо уважение към Монтана, но изискванията в Левски са по-други. Изискванията към него и останалите са да показва 100%.

Трябват ни точки. Не сме в комфортна зона. Вчера Монтана победи, Етър търси точки във всеки мач. Ние трябва да знаем какво искаме на терена. Да ни изненада Етър? Всичко е възможно, това е началото на първенството. Отборите на треньора на Етър играят компактно, изчакват. Трябва да имаме концентрация от първата до последната минута. Етър е по-различен от есента.

Не сме в позиция да подценяваме никого. На мен ми е кристално ясно. Ако някой има друга позиция, трябва да я промени.

Резултатът в Разград е нереален. Имаше червен картон. При 1:0 Етър имаше две-три положения. Изобщо не гледам резултата в Разград. Етър има футболисти, които може да направят проблем не само на нас, но и на другите отбори. Те направиха проблеми и на Лудогорец.”

Стоянович похвали болярите за привличането на Димитър Бербатов в треньорския щаб.

“Супер мениджмънт е за Етър да привлече Бербатов. Той може да каже много неща на Кнежевич, Ангелов и Боруков”, каза Стоянович.

“Не виждам нужда от нови попълнения. Може някой да си тръгне. Но засега не виждам нужда от нови играчи. Доволен от новите ще съм, когато го покажат на терена. Да покажат, че са по-добри от предишните играчи. Ред е на футболистите да оправдаят доверието, което аз и клубът им гласуваме”, завърши треньорът.