Треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви, че "червените" са трябвали да получат дузпа срещу Левски. Мачът от 19-ия кръг на efbet Лига завърши 0:0, а в края домакините имаха сериозни претенции за наказателен удар, но Никола Попов не отсъди такъв.

"Само един гол не ни стигна. Като игра сме изключително доволни. Момчетата играха с желание и заряд от първата до последната минута. Всяка загубена точка е едно поражение. Във всеки мач искаме да победим. Елементарни грешки от съдиите. Не знам дали не са достатъчно компетентни. Ако знаете какво беше в съблекалнята след мача... Усещането беше, че победата е близо".

"Не искахме да бием с дузпа. Но наистина това беше неприятна ситуация. Днес ВАР май влезе в сила. Даваш дузпа, сочиш точката, а след това си променяш решението... Някой му е казал на съдията какво трябва да се случи. Нали ВАР е тук, в България вече?Жълта спекулационна кампания. Това казвам за Галин Иванов и тази ситуация. Нещо ако има реално, ние ще го споделим, моля ви...", заяви легендата.

Снимка: Lap.bg