Неорганизирани фенове на Левски са бесни след вчерашното равенство 0:0 с ЦСКА 1948 в последен мач от 19-ия кръг на efbet Лига.

"Сините" се представиха трагично, а треньорът Славиша Стоянович заложи на осем чужденци в титулярния състав. Именно това най-много ядоса привържениците, които припомнят, че на "Герена" многократно се заканваха, че ще залагат на български футболисти и юноши на клуба.

Проверка на Gol.bg показа, че в групите във Фейсбук много хора се питат къде са таланти като Мартин Петков, Марин Петков, Патрик-Габриел Галчев, Ивайло Найденов и др. и защо не им се дава шанс.

"С какво Найденов е по-слаб от Драган Михайлович? Нали чужденците се привличат, за да вдигат класата?", "Не беше ли сега точният момент да се даде шанс на младите?", "Кое налага Левски да излезе със 7-8 чужденци? С какво са по-добри, освен, че взимат по-големи заплати?", "Как се плащат заплатите?", "Трупат ли се нови задължения?".

Това са само част от въпросите. Някои от тях са публикувани във фен страницата "Ст. Георги Аспарухов", която има почти 12 500 последователи. Под коментарите много хора се присъединяват към написаното.

Същите мнения могат да бъдат забелязани и в останалите големи фенски групи на Левски в социалните медии, включително и в официалната страница на клуба във Фейсбук.

Снимка: БГНЕС