Полузащитникът на Левски Симеон Славчев благодари на лекарите за грижите, докато се възстановяваше от Covid-19. Славчев даде положителен тест преди седмица и използва социалните мрежи, за да изкаже благодарността си.

"Искам да изкажа своята най-голяма благодарност и да се поклоня пред професионализма и отношението на д-р Миронова, лекарите и целия екип от УМБАЛ "Св. Анна" гр. София! Думите не стигат да изкажа благодарността си към д-р Миронова и целия екип борещ се в Ковид отделението с инфекцията и последиците от нея!

Прекланям се пред вас и ценя мисията и жертвите, които правите в името на здравето и живота на хората! Видях с очите си какво представлява инфекцията и разбрах колко е страшна и опасна! Видях през какво преминавате и колко Ви е тежко! Вие сте нашите герои! Ако има някой, който не вярва в сериозността на заболяването и последствията, нека отдели една вечер в отделението и ще разбере колко им е тежко на хората борещи се на първа линия с инфекцията! Тези лекари се борят за всеки един живот и заслужават най-голямото признание и благодарност!

Благодаря Ви, че се погрижихте за моето здраве благополучно! Престои ми възстановяване и се надявам най-скоро време да успея да започна тренировъчен процес! Пазете се и спазвайте мерките!”, написа Славчев във Фейсбук.