Ребин Сулака не е напълно отписан за предстоящото домакинство на Лудогорец, въпреки че през миналата седмица се прокраднаха подобни информации.

Защитникът лекува контузия, която се появи след равенството с 2:2 с Ботев (Пд) у дома, а на "Герена" не искат да рискуват напразно здравето му и той да не може да играе за по-дълъг период, пише "Мач Телеграф".

Още повече, че и самият Сулака не иска това, защото има договор със "сините" до края на сезона и не е ясно дали ще го продължи.

Националът на Ирак продължава да се готви отделно от останалите, а компания му прави Матео Стаматов. От лекарският щаб обаче са убедени, че той ще бъде готов до битката с "орлите" през уикенда, въпреки че треньорите не си правят илюзии.

За целта обаче в петък Сулака ще мине през серия от тестове. "Сините" треперят за централните си защитници по принцип, защото аут все още е и Начо Монсалве. Така при резервите разполагат само с Костадин Илиев.

Като защитници може да бъдат ползвани още Даске и Райнов, но се видя, че истинската им сила не е там, а в средата на терена.