Левски успя за втора година поред да уреди лиценза си. Както е известно пред миналата пролет това стана с известно забавяне. Причината бе, че Лицензионната комисия към БФС поиска от "сините" и Локомотив Пд да изчистят някои дупки в документите си. В крайна сметка и двата отбора успяха, а от "Герена" затвориха устите на враговете си. 

Сега от началото на годината шефовете се постараха да чистят задълженията, които наследиха. Те бяха свързани най-вече с напусналите футболисти в края на миналото първенство, а и малко преди него. Тази задача се оказа нелека, а според "Дарик радио" цената също е сериозна. 

В момента чужденците, с които разполагат на "Герена" стоят на честна дума. Причината за това е, че клубът вече влезе в режим на забавяне на още една заплата. Това дава възможност на чужденците да разтрогнат договорите си на момента. На този етап нито един от тях няма такова намерение или не го е изказал гласно.  Известно спокойствие ще настане в Левски от парите, които ще получат от Найджъл Робърта.

Освен това с отпадането на мерките срещу коронавирус, ще се даде рестарт на кампанията с членските карти, която бе замразена заради забраните за струпване на хора на едно място, допълва "Мач Телеграф".