Левски най-вероятно ще проведе лятната си подготовка изцяло в България. Поне засега такива са индикациите. Това се дължи на факта, че клубът няма средства да се готви в чужбина.

Все пак преговорите между Наско Сираков с евентуален голям инвеститор продължават. При успешен завършек на разговорите тогава нещата могат да се променят.

До края на шампионата на Левски му остават 3 мача. Утре тимът приема Царско село. На 20 май, четвъртък, е домакинството на Ботев Пловдив, а на 23 май, неделя, е гостуването на Черно море.

Сините все още са в борбата за бараж за Лигата на конференциите. Ако финишират седми, ще играят плейоф за евроквотата. Той ще е на 30 май, неделя.

Очаква се следващия сезон да стартира в средата на месец юли, пише „Тема спорт“ и посочва, че Левски ще се раздели със защитника Костадин Илиев.

19-годишният футболист бе част от първия тим на сините и през този сезон влезе на няколко пъти в групата за шампионатните мачове. Той игра за Купата на България срещу Партизан Червен бряг (4:1), в който започна като титуляр.

Дебютът му в елита бе на 13 юни 2020 година - в стартовата единайсеторка за визитата на Арда, спечелена с 1:0. От "Герена" не възнамеряват да предложат професионален договор. Интерес към него има от ЦСКА 1948, както и от друг столичен клуб.