Бившият собственик на Левски Тодор Батков коментира новината на деня от лагера на "сините", че клубът скоро ще има нов собственик. Адвокатът присъства на празника по случай 107-ата годишнината от създаването на Левски.

Ето какво каза той:

"Това, което Сираков обяви, аз не съм в течение на това нещо, но звучи много обещаващо. За да върви един отбор, освен народната любов, в съвременните условия има нужда и от сериозна финансова подкрепа".

"Дано стане, трябва да се харчи разумно, трябва да се мисли преди да се възприеме спортно-техническа концепция, каза още той."

"С наемници, както ги нарече Ники Михайлов няма да стане. Трябва да се заложи на едно ядро от наши футболисти, които са излезли от нашата школа, по-млади и не толкова млади. Без чужденци не става, но те трябва да са доказани и да са по-добри от българските футболисти, нещо като модела от 2003, 2004, 2005 година. Аз имам пълно доверие на Сираков и се надявам, че нещата ще бъдат наред. Когато аз придобих Левски, станах собственик за 30 секунди. Акциите бяха в мен и аз платих номинала на г-н Чорни. В случая това, за което говори Сираков е доста по-сложна юридическа схема", завърши Тодор Батков.