Драмите и обратите с бъдещето на Левски нямат край. На "Герена" видяха светлина в тунела с появата на Джоузеф Диксън, но ситуацията вече на няколко пъти се обърна на 360 градуса.

Не е по-различно и днес, след като стана ясно, че "сините" са изправени пред фалит. Причината за това е, че кандидат-купувачът Диксън няма достатъчно пари, за да спаси българския клуб, и обмисля да си събере багажа и да напусне България. Зад него стоят други хора, които са на крачка да се отметнат от идеята да инвестират на "Герена". Става въпрос за милионери – араби, англичани и американци.

Въпросните господа трябвало първо да основат инвестиционен фонд, но са възникнали разногласия между тях. Сега Диксън бил изправен до стената и се чудел как да излезе от ситуацията. Поради тази причина вече няколко дни се бавят официалните новини от Левски. 

Именно Диксън и мистериозният фонд са последната надежда за "сините". В тази връзка Блиц се свърза с човек от високите етажи в Левски, за да разбере дали има истина в споменатата версия. 

"Вярваме, че мисията ще приключи успешно и че Левски ще бъде спасен. Днес или утре ще има новини. Предстои пресконференция и всички версии ще бъдат разбити на пух и прах от Джоузеф Диксън и Наско Сираков. Преговорите наистина са на финалната права. Не забравяйте, че тук става въпрос за голяма сделка, за чието осъществяване е нужно време", категорични бяха от "Герена".

Както е известно, днес от Левски потвърдиха официално, че утре от 15.00 часа ще се проведе  пресконференция с участието на Наско Сираков и Джоузеф диксън.

Снимка: Lap.bg