Станимир Стоилов все още е далеч от завръщане в Левски, пише “Мач Телеграф”, като се позовава на свой сигурен източник от “Герена”. Мъри дори не е получавал оферта от клуба. 

Треньорът, извел Левски до исторически 1/4-финал в Европа, съвсем не е сигурен за поста, каквито са масовите слухове около “Виваком Арена Георги Аспарухов”. Стоилов е бил на среща с тандема Наско Сираков - Джоузеф Диксън. 

На въпросната сбирка Мъри е получил предложение да стане треньор на Левски, което той не е отхвърлил. Изрично обаче било уточнено от британеца, че на Стоилов ще бъде направена конкретна оферта за договор, а това ще стане когато Диксън се приближи до акциите на клуба. 

До вчера обаче Мъри не е получавал оферта. Самият треньор дори не е в София. Това може да означава две неща - или сделката е далеч от финализиране, или самият треньор вече не е желан. Мъри имал само едно условие, за да поеме Левски. То било Диксън да гарантира, че ще инвестира в нов стадион и модерна база. Отделно Мъри искал избрани адвокати сред феновете да прегледат договора между Левски и британеца, преди да бъде подписан. 

Очаква се днес на пресконференция Наско Сираков и Джоузеф Диксън да разяснят ситуацията около Станимир Стоилов. Двамата ще дадат подробности по преговорите, които водят вече няколко седмици.