Наставникът на Левски Живко Миланов коментира равенството 1:1 с Ботев Пловдив във втората лятна контрола на "сините".

"На този етап не ме интересува резултатът, а как играят момчетата. Опитахме през двете полувремена по различен начин да играем, да изпробваме някои неща и затова са тези проверки", сподели Миланов.

"Хареса ми. Както мачът с Локомотив, така и днес имаше млади момчета. Боби и Ради трябва още да внимаваме с тях. Имаме мачове през три дни и ще получават повече време."

"Не мога да съобщя нищо за изтеклите договори на футболистите. Да го сторят хората, които управляват. По-спокойни ще сме, когато преподпишат. Доста време само говорим и е хубаво да се случват някакви неща. Дано е следващата седмица."

"Трябва да се види какво е бъдещето на Левски. Ще трябват нови играчи. Имаме 13-14 опитни състезатели. Ако искаш нормален състав, ще ти трябват още. Селекция не се прави за 10 дни. Ще се опитаме да извлечем максимума. Ще ни трябва и нов вратар."

"Христофор Хубчев тренира за момента. Ще преценим следващата седмица. Много е важно какво е бъдещето и тогава може да преговаряш. Иначе залъгваш футболистите."

"Само благодаря на феновете. Да продължават да ни подкрепят. Много от момчетата са от школата и ще дават максимума на терена. Готови са да оставят сърцата си на терена", допълни младият специалист.