Вратата между Левски и Николай Михайлов все още не е затворена, въпреки че в последните дни двете страни си размениха реплики чрез медиите. Договорът на вратаря изтече.

Поради тази причина той не се появи на „Герена“ да води тренировъчен процес, пише "Тема:Спорт".

След това в интервю Михайлов каза, че нещата в клуба „вървят към по-зле“, както и че „с това ръководство няма как да се получат“. Още след последния мач от кампанията 33-годишният страж бе заявил, че не вижда как ще се върне в отбора при тези шефове.

През миналата кампания той пази в общо 18 мача, като през пролетта загуби титулярното си място за сметка на хърватина Звонимир Микулич. Собственикът на Левски Сираков също не остана длъжен на Михайлов.

„Преди това ръководство – мен, Ники беше на футболните гробища. Той не бе броен за жив от предишното ръководство. Тренираше само за здраве и беше 127 килограма. При мен пази цяла есен, а му бях поставил условие да свали под 100 килограма".

"Най-малките килограми, които достигна, бяха 107 или 108. И през декември бе предупреден, че трябва да свали под 100 килограма и ще бъде на равни начала с новия вратар, който дойде. Но не може след мача с ЦСКА през декември на другия ден да си 115 килограма в съблекалнята“, каза Сираков пред „Дарик радио“ по адрес на Михайлов през миналата седмица.

Въпреки острите думи, не изключено завръщане на Николай на „Герена“.