Не е малък шансът до мача със Славия от Левски да обявят за завършени преговорите за генерално спонсорство, пише "Тема спорт".

От около месец, когато стана ясно, че сините и Джо Диксън няма да подпишат контракт за продажба на акциите, бе задействан и резервният вариант за спасение. Идеята на собственика на клуба Наско Сираков бе да предложи на PalmsBet около 30 процента от своя пакет акции срещу ангажимент за поемане на една трета от бюджета на клуба.

От букмейкърската компания обаче не приеха подобно предложение. "Палмите", както феновете наричат спонсора на "сините", обявиха официално, че се водят преговори с Левски, които са за "по-широко сътрудничество". Което се подразбира като по-голяма сума за сините от досегашните "вноски". В момента преговоpите са на сантиметри преди финалната линия.

Към момента играчите имат да получават само по две заплати, а доскоро задната дата бе около Нова година. Знае се, че новият договор е за 3 милиона лева на година. Не е изключено при това положение букмейкърът да измести Strabag от предната част на фланелките на Левски.

Последните плащания в клуба са след преводи на друг от спонсорите BELFRY, твърдят близки до клуба от "Герена". По-широкото спонсорство с PalmsBet ще раздвижи производството на нови артикули за клубния магазин.