Тази вечер рамо до рамо в стартовия състав на Левски ще започнат Георги Миланов и Симеон Славчев. Двамата започнаха професионалните си кариери в Литекс. А последният път, в който попаднаха заедно в единайсеторка, бе преди близо 8.5 години в мач на ловчанлии срещу... Левски. 

На 20 април 2013-а ловчанлии посрещат сините в шампионатен двубой, припомня "Тема спорт". Тогава столичани се борят за шампионската титла с Лудогорец и им е необходима само победа. Начело на Литекс пък е Христо Стоичков. В мача Левски повежда след половин час игра с точен изстрел на Гари Родригес. 

Христо Йовов пък удвоява в 62-ата, а дузпа от състава на столичани пропуска таранът Жоао Силва. В 80-ата минута Илия Миланов - братът близнак на Георги, вкарва за оранжевите. Симеон Славчев е заменен в 77-ата минута, като на негово място се появява Кирил Десподов. 

Титуляр за Литекс е още един сегашен играч на Лудогорец - Антон Недялков. След края на кампанията Георги Миланов бе продаден на ЦСКА Москва. Той бе избран и за футболист №1 на България за 2012 година. В сегашния състав на Левски има още един играч, грабвал този приз - вратарят Николай Михайлов. Стражът бе №1 през 2011-а.