Лично Живко Миланов преговаря с набелязания за привличане северномакедонец, тъй като е харесал футболиста и е осъществил контакт с агентите му. Столът на треньора се клати сериозно след ужасното начало на първенството.

Въпреки това в понеделник бившият капитан на сините получи вот на доверие от Наско Сираков. Мажоритарният собственик на клуба изрази пълна подкрепа към Миланов и заяви: "Живко остана верен на синята идея в най-трудните моменти от историята на клуба и няма да бъде използван като "бушон" след неуспешния старт на новия сезон".

По настояване на Миланов до момента Левски привлече двама чуждестранни футболисти, при това и двамата играли в Кипър. Затова няма да е изненадващо и ако северномакедонецът е минал през Острова на Афродита. Там Миланов носи екипа на местния гранд АПОЕЛ Никозия.

Именно от този отбор през зимата сините взеха универсалния швейцарски играч Драган Михайлович, който бе използван по целия десен фланг, както и в халфовата линия. През лятото пък привлякоха Христос Шелис, пише "Тема:Спорт".