Капитанът на Левски - Николай Михайлов, говори пред медиите след победата с 2:1 над Берое в мача от 6-ия кръг на Първа лига по футбол:

„С който и да играем на „Герена“, трябва да взимаме трите точки. Г-н Сираков каза, че тази седмица в паузата за националните отбори ще има много новини. Всички знаехме, че няма да бъде лесно. Много гора направихме компромиси, за да помогнем на любимия отбор".

"Надявам се с подписването на един генерален спонсор нещата да се оправят. Половината от тези, които трябва да дърпат отбора, се връщат от контузии. Трябва да бъдем реалисти. Всеки трябва да си поеме отговорността. Живко Миланов не е виновен".

"Аз казах в съблекалнята, че всеки трябва да си поеме отговорността, иначе нещата ще ескалират. Противопоставихме се на един добър отбор. Толкова много време играхме с човек по-малко срещу Берое и ги победихме. Това е добро стъпало, върху което може да се работи. Веднага след паузата ще имаме възможност да вземем добри победи. Виждате, че нещата са изравнени и не е шега работа".

"Има голямо напрежение. Играл съм в 5-6 държави, но напрежението тук е огромно. Някои от младите момчета не могат да се справят с това нещо. Мога само да ги похваля като един от по-опитните играчи в клуба. Говорих и с домакина, че трябва да намаля фланелката с един номер. Благодаря на ръководството, че ми даде втори шанс. Правя всичко да помагам на Левски и на националния отбор."