В Левски няма да има купища пари след подписването на спонсорския договор с Palms Bet. Това заяви мажоритарният акционер на клуба Наско Сираков, който добави, че е готов да подари акциите на клуба, стига да се появи правилният човек. 

"Изключително съм благодарен за разширяването на партньорството ни с Palms Bet. Но не трябва да се мисли, че сега на ''Герена'' ще потече златен дъжд и реки от пари. В многото ни разговори, смятаме, че с правилната работа и достигането до много наши привърженици, това ще донесе повече пари на клуба от договора. Ще има представители на партньорите ни и в УС, и на Надзорния съвет. Става въпрос за съвместна работа, която в краткосрочен, а още повече в дългосрочен план ще доведе до значителни финансови постъпления. Ще се помъчим да променим модела от последното десетилетие. Те се концентрираха върху спортно-техническата част, а административната част също е важна".

"Варират постоянно задълженията. Изчистим едни, натрупваме други. За изпълнителен директор водим разговори. Аз искам до десетина дена след Общото събрание този въпрос да сме го решили. Може значително по-спокойно да гледаме бъдещето. Имаме сериозна основа, на която да стъпим и да си градим къщичката. Няма да стане за месец, два, три, но сега можем по-спокойно да гледаме напред. За мен последната година и малко бяха кошмарни. С финансови цифри не искам да боравя, защото може да съм неточен. Утре ще запознаем акционерите с точните цифри. Взети са абсолютно всички мерки и ОС ще протече прозрачно за всички акционери. Ще бъде записвано за клубния сайт, ще бъде стенографирано. Всеки акционер ще може да получи цялата информация за клуба, дори да не е присъствал на ОС", каза Сираков.

"Готов съм да дам целия пакет акции. Да го дам, а не да го продам. Единственото, което искам е този човек да даде достатъчно гаранции за бъдещето на Левски. Акциите са в клуба и дори не съм ги виждал", добав Сираков.

Легендата допълни, че последната година и два месеца са били истински кошмар за него, но след подписване на спонсорския договор, Левски може да диша по-спокойно.