Изпълнителният директор на новия партньор на Левски Palms Bet - Лъчезар Петров, заяви че договорът между двете страни е за 5 години.

Букмейкърската компания също ще участва във взимането на решения на "Герена", ще има свои представители в Управителния и Надзорния съвет на клуба и ще бъдат открити нови отдели на "Герена".

Ето какво каза Лъчезар Петров:

"Новият договор е за пет години, ще работим по почти всички направления за развитието на клуба, по спортно-техническите въпроси ние експертиза нямаме, разчитаме на Наско Сираков.  Надяваме се Левски да започне да функционира като нормален клуб, нашата цел да стабилизираме структурите на клуба и той да се върне там, където му е мястото. Финансовите параметри ще ги запазя в тайна". 

"Утре на акционерите на Левски ще бъде представена рамкова структура - нови отдели, планове, по които тези отдели да започнат да функционират. Няма как да продължим напред, без да сме изчистили старите задължения, трябва да изготвим погасителен план за най-належащите задължения. Има и текущи такива, които също трябва да бъдат обслужвани". 

"Ще се помъчим да променим модела в Левски от последното десетилетие, когато се обръщаше огромно внимание на спортно-техническата част, която е безспорно е най-важна, но твърде малко се гледаше на административната част от управлението. Към момента няма да придобиваме акции, но ще участваме във взимането на решения".

"Това, че вече имаме история с клуба, ни накара да продължим. Фенската на Левски е половин България, имаше коментари, че сме станали известни покрай Левски. Дали е така, дали не е, това е двустранен акт, и двете страни трябва да са удовлетворени от това партньорство". 

Снимка: Lap.bg