Общото събрание на Левски продължи близо 7 часа. На събранието се взеха важни решения за бъдещето на "сините". В Надзорния съвет на клуба влезе финансистът Венцислав Димитров, който е човек на новия спонсор на клуба Palms Bet.

В ръководния орган остават и досегашните членове - Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев. 

Венцислав Димитров е роден през 1974г. В Русе. Завършва Математическата гимназия в родния си град. Има магистърска степен по финанси от УНСС в София.

Димитров е финансист с дългогодишен опит. Има осемгодишен опит като консултант на клиенти в банковата сфера, включително като ръководител на екип и директор на банков клон. Опитът му в областта на валутните пазари е 11 години, в това число и международни.

Над четири години е бил ръководител на екип от специалисти, осигуряващи финансово обслужване, като връзка с финансови институции, инвестиционни планове, управление на свободни средства, приватизационни сделки, финансов анализ на компании, контрол, отчети и др.

В компетенциите му влиза и изготвянето на бизнес планове, финансови анализи, оценки и консултиране. В момента Димитров заема отговорна позиция в една от най-големите български компании от игралната и развлекателната индустрия.

На "Герена" бяха Наско Сираков, Петър Ганев, Кирил Ивков, Илия Христов от "Сини сърца", Петър Димитров, Владимир Владимиров - Гугутката, Васил Колев и още доста акционери, чиито сбор от акции са над 29 милиона. 

На сбирката беше дошъл и един от бившите собственици на Левски - Тодор Батков. Събранието беше открито от временно изпълняващия длъжността изпълнителен директор Константин Баждеков.