Бившият собственик на Левски Тодор Батков за първи път от много време присъства в ролята си на дребен акционер по време на Общото събрание на акционерите в клуба, което стартира в 11:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

Някогашният президент на "сините' предизвика интерес сред медиите и останалите притежатели на дялове в клуба, като се поздрави радушно с мажоритарния собственик на столичния гранд Наско Сираков.

Двамата се регистрираха по едно и също време, а адвокатът коментира в типичния си стил: "Момчетата показаха дух срещу Берое. Мисля, че съдията изгони малко пресилено Хубчев. Дано продължават така - да играят мъжки".

Притежателите на акции в клуба ще обсъждат редица теми, свързани с бъдещето на столичани, след като вчера изпълнителният директор на Palms Bet Лъчезар Петров и мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков дадоха съвместна пресконференция, на която дадоха подробности относно подновеното партньорство между двете страни за срок от пет години. Очаква се по време на Общото събрание да бъде изготвен финансов и погасителен план от компанията, с който да бъдат изчистени най-належащите задължения на „сините“.

В добавка, представители на Palms Bet ще влязат в Управителния и Надзорния съвет на клуба. Те ще имат за цел да обновят и стабилизират структурите на Левски, създавайки нови отдели. Днес изтича и временният престой на Константин Баждеков на поста изпълнителен директор на „сините“, като трябва да бъде решено името на постоянно изпълняващ длъжността човек. Ще бъде обсъдено финансовото положение на столичани, което от година и половина насам е един от основните източници на притеснение у „синята“ общност. /БГНЕС