Напрежението по остта Левски и НКП продължава с пълна сила.

Вчера за пореден път запалянковците излязоха с призив, че Общото събрание днес трябва да бъде излъчено онлайн от клубната телевизия.

„Тъй като няма отговор на призива ни, а до Общото събрание на акционерите остават по-малко от 24 часа, напомняме на мажоритарния собственик, че най-големият и непреходен капитал на клуба - неговите привърженици, имат право да станат ексклузивни свидетели на дебатите и решенията, които ще се вземат от висшия орган на управление на акционерното дружество. Нещо повече - имат право сами да формират мнението си за процесите при взимането на решения, а не то да бъде манипулирано от редки Фейсбук статуси от официалната страница на клуба и откровени пасквили от „анонимни“ присъдружни информационни канали“, гласи новата декларация на организацията, която бе подписана и от куп фенклубове от страната.

В последствие „Сини Родопчани“ обявиха, че не са били търсени за мнение. Наско Сираков пък бе категоричен, че живо предаване няма да има. Акционерите обаче ще може да получат пълен запис от събитието, както и стенограма, пише „Мач Телеграф“ и допълва, че „сините“ планират бюджет, който е залегнал в споразумението с Palms Bet, но той може да претърпи промяна. За целта обаче се чака Станимир Стоилов.

Не е тайна, че на „Герена“ изпитват проблеми на не един или два поста. Левски няма чисто дясно крило и като такова се ползваше Билал Бари, а в последната среща и Георги Миланов.

Освен това „сините“ имат нужда и от централен нападател, който да вкарва редовно, което не се отдаваше на Мартин Петков, а при Билал Бари головете въобще липсват.

Говореше се също за дефанзивен халф и още един централен защитник, въпреки че бяха привлечени двама такива - Христос Шелис и Гьоко Зайков, които са и национали на Кипър и Северна Македония.

Снимка: Lap.bg