Новият-стар треньор на Левски Станимир Стоилов стартира с победа втория си престой начело на отбора. Тимът от "Герена" доминираше над Спортист (Своге), но спечели само с 2:1 днешния приятелски мач, който се яви неофициален дебют на наставника.

"Прогнозата ми беше, че мачът ще завърши 2:2 и можеше да завърши. Първият ми престой започна с 2:2. Виждам положителни неща, но и проблеми. По най-бързия начин трябва да оправим играта в защита, да играем правилно и добре, да подобрим динамиката", започна специалистът.

"Фаза “атака” е твърде далеч. Сега трябва да минем на урок №1. Благодаря на хората, че идват на тренировки и мачове. Потекоха сълзи - моментът за мен е доста емоционален и хубав. Левски беше на дъното и няма накъде, трябваше да поемем нещата. Най-важно е хората да си обичат отбора."

"Доста малко играха децата, изобщо не съм тренирал с тях. Ще започнем да работим с младите, за да видим тяхното израстване. Има някои млади, които тренират с първия отбор. Имат потенциал, но значително трябва да си подобрим нивото. Трябва да започнем от А и Б, доста сме изостанали в игрови план", каза още Стоилов.