"Левски" ще бъде подкрепян от две агитки по време на визитата на "Локомотив" (Пд) от 7 кръг на Първа лига. Дербито е тази вечер от 21:00 часа на стадиона в парк "Лаута".

"Сините" привърженици ще бъдат настанени, както в сектора за гости, така и в непосредствена близост до него, но откъм "Трибуна Спортклуб", пише "Труд".

Втората агитка на столичният тим буквално ще е между двете останали. Това обаче не е проблем, тъй като феновете на "сините" и тези на "смърфовете" са в приятелски отношения.

Не така обаче стоят нещата между двете отделни фракции на "Левски", между които тлее напрежение от известно време. Не за първи път те ще бъдат разделени, за да не се стига до ексцесии, подобни на онези от "Коматево" преди точно година.

Със завръщането си на "Герена", наставникът Станимир Стоилов призова за обединение между феновете, за да може клубът да върви напред, но по всичко изглежда, че поне засега е твърде рано за подобни действия.

Привържениците на "Левски" в сектора за гости ще бъдат около 600, а останалите се очаква да бъдат около 100 души. Очаква се солидно присъствие по трибуните на "Лаута", предвид големия заряд и очакваното хубаво време.