Треньорът на Левски Станимир Стоилов прие спокойно второто поредно равенство на "сините" - 0:0 при домакинството на ФК ЦСКА 1948.

"Доволен съм от стила и начина на игра, който показахме. Желанието, амбицията, контролирахме изцяло до 70-ата минута и топката, и мача, имахме си нашите положения. Ако продължаваме да ираем, както играхме през първото полувреме, трябва само да реализираме завършващите подавания, и отборът ще върви на прав път".

"Мисля, че изцяло контролирахме мача. Много бързо преливахме от фаза атака във фаза защита. Трябва да се работи и да се разбираме. Виждам едно добро стъпало, не съм очаквал да играем толкова уверено на "Герена". Реакцията ни беше добра, контролът ни беше добър, имаме още да изчистваме. Трябва да си решаваме обаче и кондиционните проблеми".

"Смятам, че това е огромна стъпка напред. Най-вече, защото не допуснахме гол. Досега все получавахме голове, но играта ни в защита бе на много високо ниво. Липсваше ни късмета и завършващ удар, но и вратарят на противника показа добро ниво".

"Работим, тренираме, ще се опитаме чрез мачове да оправим физическите проблеми. Играхме уверено, футболистите имаха желание. Трябваше да добавим някои елементи във фаза атака. Имаме значително подобрение в защита и контрола на топката".

"Ако играем така, с този стил и начин на игра, времената няма да са далече да започенм да побеждаваме. Беше важно да видим организацията в играта във фаза защита. Това са неща, които трябва да се работят. Видяхме добри неща. Имах сериозно вълнение след появата на стадиона. Непокътнати са останали привържениците и те продължават да бъдат стожер на левскарщината".

"Вече няма какво да продобряваме, само техническата дисциплина. Тежки мачове предстоят за всички, не само за Левски", заяви Мъри.