Треньорът на Левски Станимир Стоилов обмисля да направи няколко промени по състава си за двубоя за Купата на България срещу Марек. Мачът от 1/16-финалите на „Бончук“ е утре от 13:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт.

Вчера от заниманието на сините отсъстваха Георги Миланов и Николай Михайлов, а Иван Горанов тренира отделно от основната група. По всяка вероятност Стоилов ще им даде почивка, а на техните места ще играят Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев и Мартин Петков, пише „Тема спорт“.

Специалистът обмисля да заложи още на Андриан Краев и Димитър Костадинов. Първият ще влезе в новата си роля на централен полузащитник, а дошлият от Септември футболист ще играе зад нападателя. В предни позиции отново ще е Билал Бари, който продължава да бъде в търсене на първия си гол в официален двубой за Левски.

Стоилов обмисля да даде почивка и на братята Борислав и Радослав Цоневи, които в началото на сезона претърпяха контузии, а при равенството 0:0 с ЦСКА 1948 играха през всичките 90 минути. Треньорът на сините ще заложи отново на Марин Петков в средата на терена, а вече споменатият Димитър Костадинов ще играе на мястото на Борислав Цонев.