Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира успеха с 2:0 над Марек, с който "сините" се класираха на осминафиналите за Купата на България. Той обърна внимание и на предстоящото Вечно дерби с ЦСКА в неделя.

"Задачата, която имахме, я изпълнихме. Радвам се, че има такива традиционни и исторически клубове като Марек. За съжаление от годините, в които съм идвал тук, нищо не се е променило", започна Мъри.

"През първото полувреме имахме много моменти и трябваше да отбележим поне трети гол, за да затворим мача. През второто намалихме темпото. Като потенциал можем и трябва да играем много по-добре."

"За съжаление, изиграхме един мач на добър ритъм в София и веднага трима травмирани. Имаме проблеми, ще ротираме и ще търсим най-добрите решения. Една от целите е да продължаваме напред за Купата. Днес също имам доста забележки. Предстоят два мача с моментни лидери в първенството. За нас е предизвикателство и се надявам да се представим добре."

"Една победа над ЦСКА ще ни даде самочувствие и увереност. ЦСКА е малко по-напред игрово и като самочувствие, защото две години поред играят в групи на Европа. За нас е важно да покажем левскарския дух. Ако не се възстановят футболистите, имаме добри юноши - няма страшно."

"Бари се старае много. С добра динамика и дисциплина е, може би му липсва голът. Костадинов изпълни това, което трябваше да изпълни. Има сериозен потенциал, но мисля, че паузата, която е имал заради операцията, не му дава да разгърне оптималните си възможности."

"Привържениците са останали и държат клуба на високото ниво. Трябва да им се отблагодарим с добри игри, а не само да им ръкопляскаме", завърши специалистът.