Легендата на Левски Емил Спасов коментира предстоящото Вечно дерби срещу ЦСКА. Според бишият нападател на "сините", отборът се е стабилизирал след идването на Станимир Стоилов, но посочи, че ЦСКА е фаворит в мача.

"ЦСКА има предимство пред Левски чисто спортно-технически. "Червените" набират скорост и играят добре. Единствено в мача с Рома се провалиха, но играха прилично. Във вътрешното първенство си играят стабилно под ръководството на Стойчо Младенов. Очакванията ми са, че ЦСКА ще се представи по-добре и ще победи, но личните ми наблюдения от дългогодишната ми кариера са, че в тези дербита няма фаворит."

"С идването на Станимир Стоилов има промяна и тя е положителна. Все пак той се е доказал като специалист. Отборът започва да играе по-стабилно и по-организирано. Най-вече се чувства промяна в защитата. Има проблеми в атака. Вижда се, че тимът трудно вкарва голове. Нападателите са длъжници."

"В предни позиции няма интелигентност и класа. Това си проличава и от липсата на голове. Моето мнение е, че играчът, който Левски взе от Монтана - Билал Бари, не става за този отбор. Не искам да се обижда никой, но така си мисля аз. Той няма все още гол в официален мач за "сините", а е в тима от доста време вече. Това е срамно за мен."

"Братя Цоневи и Георги Миланов са лидерите на този отбор", каза още Емил Спасов за "Тема спорт".