Станимир Стоилов е останал много разочарован от представянето на Христос Шелис в дербито срещу ЦСКА, пише „Тема спорт“. Централният бранител носи основна вина за второто попадение на червените, след като позволи на Жорди Кайседо да го надбяга и необезпокоявано да реализира във вратата на Николай Михайлов.

Младежкият национал на Кипър не направи само тази фатална грешка, а на няколко пъти бе и лошо позициониран. Отново през второто полувреме на двубоя той не покри зоната си и бе далеч от Федерико Варела, който обаче този път не наказа гафа с ново попадение.

За двубоя с Лудогорец Станимир Стоилов до последно ще обмисля дали да направи промяна в състава си. Мачът с разградчани е в неделя от 20:15 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт.

Треньорът на сините може да заложи на Хосе Кордоба, който вече направи официалния си дебют с екипа на сините. Панамецът нямаше картотека, но в последните дни е успял да издейства необходимите документи и в последните часове преди мача с ЦСКА попадна в групата.

Мъри Стоилов на няколко пъти загатна, че Кордоба има добри качества, които трябва да се развият в бъдеще. Той го похвали за представянето му в контролите по време на паузата за националните отбори, но отбеляза, че има какво още да се желае от представянето му на терена.

За момента като сигурен титуляр в сърцето на отбраната се смята Гьоко Зайков. Националът на Северна Македония за момента показва стабилна игра и заедно с Драган Михайлович и Иван Горанов е несменяем титуляр. Откакто Стоилов се завърна на „Герена“, в немилост е Георги Александров, който не получава шанс за изява.