Левски приема новака Пирин днес от 18:45 часа на „Георги Аспарухов“. Двубоят ще е при закрити врата заради провинения на сини фенове в домакинството на Лудогорец (2:4). Това ще е вторият пореден мач на столичани без публика. Предишният бе срещу Локо София, спечелен с 2:1.

В този двубой се случиха няколко неща, които повдигнаха духа на тима от „Герена“ – първи успех по Станимир Стоилов, както и дебютен гол за централния нападател Билал Бари, който най-накрая се отпуши. Пирин пък загуби през седмицата с 1:2 на „Лаута“ отложения си двубой от 3-ия кръг срещу Локо Пд.

След няколко мача в игрови подем, но без победа, дойде ред на първите три точки, но с игрови застой. Дори според треньора Станимир Стоилов това срещу Локо София бе спад за Левски. Сега срещу Пирин ще разберем дали при сините става въпрос за сгрешена вакса, което може да се приеме и буквално поради няколкото подхлъзвания и коментирания от Мъри избор на бутонки срещу Марек за купата и наложените след това глоби.

Аут за двубоя е дефанзивният халф на Левски Андриан Краев. Това ще наложи рокади в състава. Такива обаче ще има и заради формата на играчите. Досега Станимир Стоилов се въздържаше от промени и предпочиташе да обиграва една единайсеторка.

До момента Левски и Пирин се представят много под очакванията на феновете им. Отборите са длъжници и ясно го осъзнават. Гостите живнаха напоследък и вече не са последни, но набързо бяха приземени.

Сините започнаха да се катерят в класирането, но възходът трябва да продължи. До момента те имат равенство и загуба при Мъри Стоилов на „Герена“. Сега се готвят за победа, пише "Тема:Спорт".