Треньорът на Левски Станимир Стоилов обмисля да направи няколко промени за двубоя със Септември Симитли за Купата на България. Специалистът иска да запази силите на някои от основните си играчи за предстоящия двубой от 13-ия кръг на Първа лига срещу Черно море във Варна.

По всяка вероятност Мъри ще заложи на младия Пламен Андреев под рамката и ще даде почивка на капитана Николай Михайлов, пише „Тема спорт“. 16-годишният страж пази и при победата над Марек в предишния кръг на турнира.

Стоилов обмисля да направи и промени в отбраната си и да заложи на Христос Шелис, който не взе участие при победата с 3:0 над Пирин в последния мач от първенството, както и да заложи на Патрик-Габриел Галчев или Ивайло Найденов.

В състава на сините се завръща Андриан Краев, който изтърпя наказание, но поради същата причина Радослав Цонев ще пропусне мача със Септември Симитли. Стоилов може да заложи на Георги Миланов и Краев в средата на терена, но там може да бъде позициониран и Драган Михайлович. В атака не се очаква да бъдат направени много промени, освен включването на Мартин Петков.