Председателят на Управителния съвет на „Левски“ Даниел Боримиров заяви, че изискването футболистите да имат “зелен сертификат” няма да затрудни отбора. Той разкри, че почти всички играчи са ваксинирани против коронавирус, а на последните трима ще им бъде поставена доза утре.

"Ние сме изрядни, сподели Боримиров. - Постарали сме се във всяко едно отношение да отговаряме на изискванията, които са поставени от Министерство на здравеопазването и от БФС. „Левски“ е подготвен – почти всички футболисти са ваксинирани с изключение на трима, но и те ще бъдат утре. Така целият състав ще бъде ваксиниран на 100%", допълни бившият халф.

Боримиров зае поста в Управителния съвет на клуба преди няколко седмици, като бе категоричен, че финансовата ситуация в клуба остава тежка, но се полагат усилия това да бъде преодоляно. "В „Левски“ отговорностите винаги са високи. Стремя се по най-добрия начин да се справям със ситуацията. Трудно е, имаме финансови проблеми, но ще се постараем в бъдеще да се справяме", каза още Боримиров.