Кметът на Симитли - бившият футболен съдия Апостол Апостолов-Поли смята, че мачът с Левски за Купата на България е огромен шанс за неговите футболисти. Той определи Септември като трамплин към по-големите клубов.

"Надявам се Септември да направи добър мач. Казах да момчетата, че това е шанс за тях, за да се покажат. Ние сме отбор, който може да бъде трамплин, както се случи с Андон Гущеров и Марио Топузов. Ради Кирилов пък се представя отлично в Славия".

"И сега отборът ни е съставен само от момчета от Община Симитли, нищо че някои от тях са били преди това в други отбори. Имаме и две-три изключения. Но все пак малко са отборите, които могат да се похвалят с такива кадри", заяви Апостолов пред "Мач Телеграф".

Той призна, че не си прави илюзии, но и припомни отстраняването на ЦСКА преди години.

"Не си правим илюзии, но неслучайно предупредих Левски на няколко пъти. Същото се случи навремето и с ЦСКА (б.р. победата с 2:1 за Купата през 2012 година). По една случайност бях ден преди двубоя ни с тях на "Българска армия". Казах им, че ще ги бием и се случи. Защо да не го направим пак?", завърши кметът.