Скаутите, които са изпратени в чужбина продължават да изпращат предложения за селекцията на Левски.

Сините вече успяха да уредят две нови попълнения, след като подписаха договор за 2,5 години с Ноа Сонко Сундберг, а скоро се очаква това да направи и бразилеца Вендерсон де Фрейтас – Цунами.

А се твърди усилено, че нападателят Питър Уилсън е близо до преминаване на „Герена“. Според медиите в Кипър либериецът може да напусне Олимпиакос Никозия и да облече екипа на Левски.

Не е изключено сините да вземат още един футболист от скандинавските страни, на които първенствата им приключват този месец, пише "Тема:Спорт".

Хората, които бяха изпратени в чужбина, постоянно изпращат докладите си на Станимир Стоилов, а той заедно с екипа си преглежда материалите и преценява кои играчи са подходящи за сините.

Именно Сундберг и Цунами бяха предложени от скаутите. Мъри заяви, че не иска да прави мащабна селекция и бройката на привлечените ще бъде малка.

Единственото му условие е футболистите, които ще бъдат привлечени на „Герена“ да бъдат уредени до края на годината, след което да стартират подготовка със сините през януари, за да бъдат в кондиция за първите официални мачове на тима в първенството през февруари.