Кадровите проблеми в "Левски" оставиха треньора Станимир Стоилов без Георги Миланов, Иван Горанов и Андриан Краев за последното занимание преди контролата с "Пирин" (Благоевград).

Халфът тренира на облекчен режим, след като счупи пръст на ръката по време на дербито със "Славия". Сам се подготвяше и Иван Горанов. Левият бранител навъртя няколко обиколки на помощния терен до стадион "Георги Аспарухов", след което проведе кратък разговор с лекарския щаб на тима и се прибра към съблекалнята.

Андриан Краев изобщо не се включи в тренировката на 26-кратните шампиони. Халфът, получил наскоро нов договор, е с температура следствие на ваксинация срещу COVID-19. Добрата новина бе завръщането на Димитър Костадинов, който в четвъртък не тренира с отбора заради лека настинка, уточнява "Труд". 

А на "Герена" Стоилов заложи на интензивна тренировка, която включваше различни упражнения с топка. Тежък удар в главата получи централният бранител Хосе Кордоба и панамецът напусна преждевременно терена. В събота "сините" приемат "Пирин" (Благоевград) в контрола, вратите на "Георги Аспарухов" отварят в 13 часа, а час по-късно е и първият съдийски сигнал.