Вратарят на Левски Николай Михайлов изрази разочарованието си от играта на “сините” след нулевото равенство при гостуването на Арда. 

“Не беше добър мач за нас в никакъв план. Нищо не се получи от това, което тренирахме през седмицата. На този етап не се получава да играем по-добре. Треньорът ще каже какво трябва да подобряваме."

"Да си сложим ръка на сърцето, не заслужавахме три точки. В офанзивен план ни липсват доста неща. Мисля, че имахме само едно положение - карамбол. Това е напълно недопустимо за Левски".

"Сега трябва да се подготвим добре за следващия мач, защото не се намираме на добра позиция. Не създаваме достатъчно положения за нашия нападател, нямаме подкрепа от фланговете".

"Нямаме дълга скамейка и имаме важен футболист, който ще отсъства два месеца. Този Левски днес не ми хареса в нито един аспект”, каза Михайлов.

“Говорим много, коментираме много с младите. И аз съм бил млад и съм излязъл рано в чужбина, но никога не съм играл с такова голямо напрежение. Те трябва да знаят, че те са бъдещето на Левски. Вижда се, че играят с голямо напрежение и не могат да разгърнат потенциала си. Не можеш да играеш мач със страх”, добави Михайлов.