Треньорът на Левски Станимир Стоилов не е доволен от представянето на близнаците Борислав и Радослав Цоневи в последните мачове, пише "Тема спорт". След паузата в първенството за ноемврийските световни квалификации сините нямат победа.

Те стигнаха само до 0:0 срещу Ботев Враца на „Георги Аспарухов“, а след това едва измъкнаха същия резултат при визитата на Арда. В Кърджали Левски бе тотално надигран, като така и не създаде чисто положение от игрова ситуация. Столичани стигнаха само до една опасна ситуация, дошла след корнер и лоша намеса на отбраната на домакините.

След като Георги Миланов се контузи и ще пропусне мачовете до края на есенния дял, то точно близнаците са най-опитните в състава. Те трябва да дърпат отбора напред, но до момента не го правят. И не показват нивото, което треньорът желае от тях.

Борислав Цонев е водещият реализатор на Левски през сезона в Първа лига. Той има 4 положения. Офанзивният халф обаче пропусна две дузпи – преди гостуването и домакинството на Ботев Враца, като сините не успяха да спечелят и двата мача. Боби е бил на терена в 16-те двубоя в Първа лига, докато Радослав има на сметката си 13 срещи с 1 попадение.