Бившият треньор и футболист на Левски Емил Велев-Кокала даде интервю пред „Тема Спорт“. В него той коментира играта на сините в последните мачове и други теми, свързани с клуба.

„Вижда се, че има подем в играта на Левски във всеки един аспект. Като познаваме и качествата на Станимир Стоилов, предвиждахме, че това може да се случи“, каза Емил Велев.

Относно победата над Ботев Пловдив бившият наставник на Левски заяви:

„Не мога да преценя точно дали този е най-добрият за сините. Наблюдавал съм им всичките срещи до момента и отново се забелязва, че нивото на тима е на приливи и отливи. Да, наистина през първото полувреме срещу Ботев Пловдив имаше много агресия и скорост от футболистите на Левски. Затова играчите на жълто-черните изглеждаха изненадани, което не би трябвало да се случва. Така се виждаше отстрани. Определено сините притежават добри футболисти и смятам, че могат да покажат по-добър футбол“

Той коментира и предстоящия мач с Берое, който е последен за календарната година:

„За мен Берое е посредствен отбор въпреки многото чужденци, които бяха привлечени там. Мисля, че Левски ще излезе победител в този мач. Сините трябва да подобрят нивото, за да се мерят с по-добрите отбори като Черно море, Локомотив Пловдив, Лудогорец и ЦСКА“.

„Привържениците, за да вземат акциите, трябва да дадат пари. Иначе как ще станат нещата. Инициативата е много хубава и не се е случвала в България, но как ще се подредят работите, не знам. Трябва да участват в цялата ситуация около Левски, но да вземат чак мажоритарния пакет акции, нямам представа как ще се случат нещата“, заяви Кокала по повод кампанията „Левски на левскарите“.